تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1402

با صدور حکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

سرپرست مدیریت تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد

با ابلاغ دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر مجتبی پور اکبر بعنوان سرپرست مدیریت تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.
به گزارش مفدا مراغه، با ابلاغ دکتر ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر مجتبی پوراکبر عضو هیات علمی گروه بهداشت، به عنوان سرپرست مدیریت تحقیقات و فناوری  دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

متن ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه خطاب به دکترپوراکبر بدین شرح است:

دکتر مجتبی پور اکبر
عضو هیات علمی گروه بهداشت

با احترام نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست مدیریت تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب میگردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزنده سایر اساتید و اعضای هیات علمی و با بهره‌گیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود و رعایت کلیه جوانب شرعی و قانونی در انجام وظایف محوله موفق باشید. توفیق روزافزون شما را در همه امور از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

دکتر الهوردی ارجمند
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه